Kertész Csárda & Fogadó 

A tervezéskor figyelembe vettük, hogy hatalmas igény van konferenciák, szakmai találkozók, szemináriumok és tréningek szervezésére és lebonyolítására. Ehhez kiváló helyszínt biztosít a Kertész Csárda és Fogadó, ahol nyugodt környezetben tarthatnak különböző összejöveteleket. Az emeleten lévő különterem szekcióülésekre is kiválóan alkalmas.

Konferenciaterem

Kertész Csárda és Fogadó -Székesfehérvár- Rendezvény helyszín, légkondicionált konferenciaterem és rendezvényterem kitűnően alkalmas konferenciák, előadások, fogadások, esküvők és további különböző rendezvények lebonyolítására.Termeink a néhány fős megbeszéléstől a 300 fős állófogadásig bármilyen jellegű rendezvény megszervezésére alkalmasak.A konferenciaterem bútorzata tetszés szerint elrendezhető.

Emeleti Konferenciaterem berendezés:

Állófogadás 100 fő
Széksoros 80 fő
Iskolapados 60 fő
U alakzat 60 fő
2 Soros asztal 60 fő
Diplomata tábla-asztal 30 fő

rendezveny_kerteszcsarda

Nagyterem

A hivatalos események mellett a 300 fő befogadására alkalmas étterem is helyszínül szolgálhat konferenciák, szakmai találkozók és tréningek, bálok, ünnepségek és esküvők számára. Kisebb baráti összejövetel, születésnap megszervezésekor a termek paravánnal elválaszthatók, így egy helyen, egy időben több rendezvényt is le tudunk bonyolítani.

rendezveny_left_kerteszcsarda

Nagyterem berendezése

Állófogadás 400 fő
Széksoros 350 fő
Iskolapados 240 fő
U alakzat 180 fő
2 Soros asztal 170 fő
Diplomata tábla-asztal 9×12 fő=108 fő

Kívánságra más formákban is megoldható a termek berendezése.

A rendezvények idejére az alábbi technikai eszközöket tudjuk biztosítani:

CD lejátszó, Hangosítás, Vetítővászon, Lézerpálca, Flipchart, Számítógépes csatlakozási lehetőség, Internet hozzáférés, Laptop, Projektor, Információs-, regisztrációs asztal

A fenti technikai eszközök használatáért éttermi fogyasztás esetén bérleti díjat nem számolunk fel. Vendégeinknek lehetősége nyílik fax küldésére és fogadására, illetve fénymásolásra is. A rendezvények idejére igény szerint sós- és édes aprósüteményekből, szendvicsből, üdítőitalokból, ásványvízből, teából és kávéból bekészítést vállalunk. A vendégek étkeztetését létszámtól és igénytől függően tányérszervizes 2 vagy 3 fogásos, illetve svédasztalos formában is tudjuk biztosítani.

Kérje ajánlatunkat

KONFERENCIÁKRA ÉS EGYÉB RENDEZVÉNYEKRE EGYEDI AJÁNLATOT ÁLLÍTUNK ÖSSZE.

Kertészcsárda